Hello MacWell!

Mitä tuon tälle porukalle?

Monipuolista kokemusta ja osaamista.

  • Visuaalinen suunnittelu (Illustrator, Photoshop)
  • Liikkuva grafiikka, Animaatio (After Effects, Lottie) 
  • VFX (Chroma-keying, Particles)
  • Valokuvaus
  • Infografiikka
  • Piirustus- ja kuvitustyöt


En ole koskaan kokenut, että minulta loppuisi ideat kesken. Ideoita vaan pukkaa ovista ja ikkunoista.

En pelkää olla ison pöydän ääressä – esittää, puolustaa ja myydä ideoita asiakkaalle. Kokemusta riittää laidasta laitaan.

[unex_ce_button id="content_zwzms14ca,column_content_i8juva6wg" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="20px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="0" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://andreifadeev.com/work/demo-reel/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Motion Reel[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_zwzms14ca,column_content_vmd20s4am" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="20px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="0" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="" button_link="http://andreifadeev.com/works/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Portfolio[/ce_button]

Taustatiedot

Opiskelin Pietarissa valokuvaajaksi ja sen jälkeen opiskelin elokuvaohjausta. Pietarissa opintoihin kuului myös klassisen taiteen opinnot, ja olen hyvä piirtäjä.

Tulin opiskelemaan mediataidetta Tampereelle v. 1999. Valmistuin ja vietin kesän työharjoittelijana Area3 -designstudiossa, Barcelonassa. Samana kesänä sain ensimmäisen työpaikkatarjouksen Suomesta. Flash-osaaminen oli silloin superkyky. 

Tulin takaisin Suomeen ja työskentelin monta vuotta eri suunnittelutoimistoissa mm. Satama Interactive, Trainers House ja Yle Design joista opin valtavasti ammatti- ja ihmissuhdetaitoja.

Tämä hetki

Olen työskennellyt freelancerina jo viimeiset yhdeksän vuotta. Kanta-asiakkaat ovat Yle, Jyväskylän Yliopisto, isot ja keskikokoiset yritykset Suomessa ja ulkomailla. Nykyään kuitenkin kaipaan kovasti työkavereita ja vauhtia ammattielämään.

Olen erittäin kiinnostunut animaation potentiaalista brändien ja markkinoinnin suunnittelemisessa. Opin jatkuvasti uutta tällä alalla ja näen, että se on kovalla vauhdilla tulossa jokaiseen paikkaan. Haluan tuoda tätä osaamista teidän porukkaan ja tuottaa yhdessä modernia, huippuluokan markkinointia.

Myös kiinnostaa kovasti AI-työkalut, interaktiivinen video, tarinankerronta ja design strategia. Optimoin jatkuvasti omaa työprosessiani ja yritän tuoda lisäarvoa jokaiseen interaktioon asiakkaan kanssa. En usko powerpointiin. Etsin nykyaikaisia tapoja myydä ideoita. Tässä on esimerkki onnistuneesta keikasta.

Rakastan elämää, ihmisiä ja hyvää naurua. Uskon, että tunneäly on erittäin tärkeä designerin työssä — osaaminen poistaa oma ego pelistä ja ajatella asiakkaan ja työkavereiden näkökulmista. Ihmiset ensin.