TAMTRON WNexus

Valmet IQ

 

Andrei Fadeev

Hi! 
Thank you for visiting my portfolio site.
I'm visual designer from Tampere, Finland. 

I graduated from TAMK, BA Media Art.
After few months internship in Barcelona design studio Area3 I returned to Finland and worked as a Graphic and Motion designer at Satama Interactive, Trainers House and Yle. Today I provide professional visual design services for variety of clients.
What clients say about my work...

Specialties

Art direction, Visual design, Motion graphics, Illustration

Client experience

Alma Media, Finavia, Nokia, NSN, Paulig, Tamtron, Tieto, Valmet, Vodafone, Wataniya Telecom, University of Jyväskylä, Yle

Please take a look at my Portfolio.
Connect with me on Linkedin.
Follow my visual drift on Pinterest.

Email me

tel. +358 50 324 5494

Teimme Andrein kanssa jo kolmannen grafiikkavideon liittyen tuotteisiimme ja palveluihimme. Grafiikkavideot ovat osoittautuneet tehokkaaksi keinoksi tuoda esille asiakkaillemme hyötyjä ja etuja, niin some-kanaviin kuin messuillekin. Työskentely Andrein kanssa on sujunut alusta asti mutkattomasti ja hän saa nopeastikin aikaan erinomaista työn jälkeä.

Markus Ritala
Sales and Marketing Director at Tamtron Group

It was a pleasure working with Andrei, who is a hard worker with a positive outlook on life! Andrei is highly proficient at communicating his ideas and excels at iterating from sketches to polished and functional designs.

Jani Palovuori, Web developer, Yle

I had several interviews that needed to be keyed with several different backgrounds. Andrei did the job meticulously – I was very pleased with the final shots. In addition to delivering excellent results, Andrei was very easy to work with: attentive, on schedule and friendly – a true professional.

Alli Haapasalo, director

Andrei vastasi Pikku Kakkosen 40-vuotisjuhlakonserttien graafisesta ilmeestä ja lavan valkokangas­projisointien animaatioista. Toteutus oli vaativa, sillä jokaisella animaatiolla oli oma kuvallinen kestonsa ja siirtymänsä suhteessa konsertin livemusiikkiin ja dramaturgiaan. Lopputulos oli raikas, leikkisä ja visuaalisesti yhtenäinen, juuri sellainen kuin toivoimme. Oli suuri ilo työskennellä Andrein kanssa!

Johanna Smith, Ohjaaja, Lasten Yle

Toimiva sisältö hyvin paketoituna. Brandifiilis miellyttävä ja ihmisläheinen. Eroaa kilpailijoista detaljeissa. Hyvin mietitty!

Jury of competition, Grand One 2006

Andrei suunnitteli ja toteutti Ylen tuottamaan Help! Nenäpäivä Goes Beatles-konserttiin alkutunnuksen ja tv trailerin sekä printtileiskan antamieni speksien pohjalta. Niistä tuli mainioita ja tekivät tehtävänsä täydellisesti.

Nenäpäivätuottaja Risto Vuorensola

Andrei loi meille täysin uuden visuaalisen Lastenkuntsari-maailman maskotteineen. Lopputulos on loistava – hauska ja sympaattinen. Toimivaa ja monikäyttöistä visuaalista kokonaisuutta on ilo käyttää markkinoinnissa, ja se herättääkin koko ajan uusia ideoita. Pidän Andrein pohdiskelevasta ja aina parhaaseen mahdolliseen tähtäävästä työotteesta, ja hänen kanssaan onkin ollut todella helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä.

Saila Pajuniemi
Markkinointikoordinaattori,
Kuntoutuskeskus Kankaanpää

Arvostan Andrein taitoa ymmärtää brändin visualisuutta. Hänen toteutuksissaan on aina innovatiivisuutta sekä ripaus jotakin parempaa kuin olen ennalta osannut odottaa. Andrein kanssa on ilo tehdä työtä!

Hanna Aarnio
Palvelun konseptointi ja visuaalisuus,
Co-Founder, Fammi Oy